ROV

Vi har jobbat med flera olika system och kommer jobba på flera andra. Här jobbar vi tillsammans med JM Robotics AS och har nu hela Blue Robotics sortiment och mer kommer att bli aktuellt. Vi har hela tiden något på gång.

Saltad ROV har många år i branschen och jobbar ständigt framåt.

En av våra främsta produkter är Blue ROV. Det är en väldigt versatil maskin som satt ny branschstandard. Den finns i flera varianter och är modifierbar till just era behov. Vare sig ni vill ha en undervattensdrönare på fritidsbåten som kan ta HD-bilder av skrovet eller om ni vill ha en high-end maskin med avancerad GPS, side scan sonar och mörkerkamera så är detta en av de bästa maskinerna för er.

Besök vår webshop för basmodeller eller kontakta oss för offert.

ExpertIS

Vi bygger och levererar

Beroende på er kunskapsnivå kan vi leverera en byggsats eller sätta ihop en ROV till er. Vi kan även installera systemet i båten eller kontrollrummet med allt vad det innebär.

Utbildning

Självklart är tiden ni kan jobba under vatten den mest lönsamma tiden. Den tar vi tillvara på. Beroende på kunskapsnivå och behov sätter vi ihop en utbildning till er. Det kan handla om drift, dagligt underhåll, mjukvara eller hårdvara.

Vi servar hos oss eller på plats

Normalt underhåll kommer en långt med, men ibland behövs det en service. Antingen kan ni leverera direkt till oss, skicka med posten eller så kan vi komma till er för service.

Support

Ibland står det bara still för att det varit en lång dag. Bara ring så kan vi lösa mycket bara över telefon eller fjärrstyrning.

Låt oss skapa något tillsammans

%d bloggers like this: